Hoe boek je online een afspraak?

Bij voornaam graag de naam van je hond of kat invullen en niet je eigen voornaam. Als je voor meerdere dieren een afspraak wil maken, moet je voor elk dier afzonderlijk een afspraak in plannen. Lukt dit niet online, dan kan je natuurlijk altijd even bellen met 06-53915987.
Wij nemen altijd ruim de tijd voor jouw lieveling, daarom duurt een afspraak altijd minimaal 3 uur. Dit betekend niet dat we 3 uur met je dier bezig zijn, maar zolang is hij/zij wel bij ons. M.u.v. katten. Katten graag ook als eerste in de ochtend boeken, zodat we rekening kunnen houden met honden.

Belangrijk!

Alle prijzen zijn richtprijzen en gebaseerd op een goed onderhouden vacht. Indien er sprake is van overmatig veel klitten of vervilting, afwijkende groote, overgewicht, castratenvacht, vlooien, teken, extra smerige honden, agressief of ander afwijkend gedrag kunnen wij een meerprijs in rekening brengen. 

Als je de afspraak hebt gemaakt krijg je van ons een bevestigingsmail. Lees deze aub helemaal goed door. 48 Uur voor de afspraak ontvang je je nog een herinneringsmail.
Heb je de mail niet ontvangen? Kijk in je spam folder. Staat het daar niet in, neem dan even contact met ons op, want het kan zijn dat je emailadres niet goed in het systeem staat.