Humor in de trimsalon

Zoek de verschillen, want baasje zag het niet πŸ™ˆπŸ€£

Iets voor half 4 was ik nog bezig met het trimmen van Bentley’s oren als het baasje van Bentley, Willem, de trimsalon binnen komt. Ik ging rustig verder, Bentley was lekker aan het kwispelen en baasje zegt:’ Hey Bentley, wat ben je lekker kaal en ook ineens zo klein’.
Ik frons en denk hoezo kleiner? Bentley gaat harder kwispelen als hij de stem van baasje hoort. En ik zeg: ‘Willem, zou je heel even stil kunnen zijn want ik ben nog bezig met zijn oren’. Waarop ik Willem hoor zeggen: ‘oh, Bentley staat op tafel.
Ik frons nog een keer, kijk op en zie dat Wim Rocky staat te aaien in de veronderstelling dat dat Bentley was. Dus ik schiet in de lach en zeg:  ‘Willem, jij bent het verhaal van het jaar! Best erg dat je je eigen hond niet herkent’.πŸ˜‚πŸ˜‚
Ondertussen is het vrouwtje van Rocky ook binnen, ik wil geef Bentley’s riem aan Willem en wat denk je? Bentley negeert baasje en begroet het vrouwtje van Rocky eerst lekker uitbundig. #payback 🀣🀣

( gepost met toestemming van Wilem, het baasje van Bentley )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.