We gebruiken alleen producten van hoge kwaliteit die voldoen aan de behoeften van jouw huisdier en onze professionele trimmers hebben ervaring met alle soorten modellen.
Wij bieden de volgende onderstaande behandelingen en a-la-carte services aan.

Indien je meerdere behandelingen per huisdier boekt, bijv. een midi trim met wassen krijg je pakket stapel korting.
2 Behandelingen is 5 % korting, 3 behandelingen is 7,5 % korting en 4 behandelingen is 10% korting.
De korting geldt niet icm met add-ons

Image

vanaf € 49,65
Complete Trimbehandeling

Onze complete trimbehandeling bevat een dubbele wasbeurt met 100% natuurlijke shampoo (en evt conditioner) zonder parfum maar vol essentiele olien. Je hond krijgt het gewenste model door middel van knippen, scheren en/of effileren, een zachte oorreiniging, pootkussenafwerking en we knippen en/of polijsten de nagels.

We adviseren een complete behandeling elke 6 tot 12 weken, afhankelijk van model en vachtonderhoud thuis.

Deze behandeling is geschikt voor o.a. Poedels en andere rassen met eenzelfde vacht, Boomers, Shih-tsu's, Maltezers, Labradoodles etc.

Maak een afspraak
Image

Bijwerken vanaf € 19,95Mini trim

Ons Mini Trim pakket is het meest basic pakket wat we aanbieden. Ideaal voor alle honden die een beetje bijgewerkt moeten worden.
Het bevat een lichte trim rond de ogen zodat de hond weer fatsoenlijk kan zien, we maken de voetjes weer mooi rond en trimmen de voetzolen. Een sanitaire trim zorgt ervoor dat behoeftes weer fris gedaan kunnen worden. En we knippen en/of polijsten de nagels.

Deze behandeling is geschikt voor alle honden die hier en daar wat wilde haargroei hebben. En ook zeker geschikt tussen de complete behandelingen door.
Wil je je hond ook gewassen en/of geborsteld hebben. Dit pakket kan prima gecombineerd worden met wassen en/of borstelen.

Maak een afspraak
Image

Opfrissen vanaf € 17,50
Wassen

Wassen is ideaal om de vacht van je hond te verfrissen, ook tussen de complete behandeling door. Je hond krijgt een wasbeurt en wordt geföhnd. Ook kan je bij ons terecht als je hond gewassen moet worden met shampoo van de DA. Wassen is te combineren met borstelen en/of eenmini trim, maar is ook uit te breiden met add-ons zoals bv nagels knippen. Kijk bij onze add-ons voor extra's.

Wassen is elke 4 tot 6 weken aan te raden.

NB: Gewone wasbeurten zijn niet mogelijk voor honden met stokhaar vachten en extreme vachten, zoals bijvoorbeeld Berner Sennenhonden, Huskies, Herders, Chow Chows, Shelties etc. Voor deze honden moet je een ontwolbehandeling boeken.

Maak een afspraak
Image

Compleet vanaf € 60,-
Ontwollen

Dit pakket is speciaal voor honden met stokhaar of een extreem dubbele vacht. Je hond wordt gewassen met een extra voedende shampoo en gehydrateerd met een intensieve conditioner. Daarna wordt je hond met een waterblazer droog geblazen, zodat alle onderwol en losse haren uit de vacht geblazen worden. Daarna worst je hond nog doorgeborsteld en gekamd om eventuele klitten te verwijderen. We knippen en polijsten de nagels, werken pootkussenjes en pootjes bij en indien gewenst korten we de vacht in.
Wij raden aan om je hond minstens 2x per jaar professioneel te laten ontwollen. 

Gechikt voor o.a. Herders, Chow Chows, Berner Sennenhonden, Huskies, Collies, New Foundlanders, Shelties, Akita's etc.

Maak een afspraak